???!

Det verkar som om länken är felaktig.

 

Varför visas det här meddelandet?

Google Chrome kan visa förslag för sidan du försökte nå om det inte går att ansluta till webbadressen. Istället för ett kryptiskt felmeddelande visas förslag att navigera till andra delar av webbplatsen eller att söka efter sidan med Google.

En vanlig anledning till att en webbsida inte kan öppnas är att den tillfälligt ligger nere. Kontrollera om problemet har med Google Chrome att göra genom att försöka öppna sidan i en annan webbläsare, till exempel Firefox eller Internet Explorer.

Om du kan se sidan i andra webbläsare kan det vara något fel på hur Google Chrome ansluter till internet. Här är några förslag på hur du kan åtgärda anslutningsproblem:

 

Någon som kan hjälpa lilla mig?

Fortfarande problem...

Det är fel på min blogg, den går inte att öppna och titta på i en ny flik och nu börjar jag bli så pass arg att jag funderar på att byta bloggplats igen. har mejlat mitt problem men har inte fått svar än. Hoppas ni ser min inlägg i alla fall, fast det är inte så roligt att läsa nu när jag är jävligt förbannad. 

??

Nånting är fel med bloggen och jag blir så less! Den går inte att öppna i ny flik. Webbläsraen hittar inte min blogg. Damp jag får.. 
Idag har jag varit hem till mamma och ätit, gjort kladdkaka med Nicolina, Gustaf och Stina. Härjat som fan, sprungit runt och lekt barn. Varit super omogen och skrattat. Under(fucking)bart! Nu sitter jag hos Gustaf, har pluggat och klunkat kaffe. En nykter lördag. Konstigt & kanske lite tråkigt? Jag vet inte... Skönt imorgon när jag vaknar och INTE har bakfylla i alla fall. 
 

Hoppsan! Google Chrome hittade inte louiseemretsson.blogg.se

Nånting stämmer inte.

Vafan!! Jag kommer inte åt min blogg. Alltså jag kan inte se det jag har skrivit när det är klart. Skit konstigt.. Aja, jag ska försöka att inte dampa ur. Idag bjöd vi på middag och dom verkade gilla det. Alex hade gjort en super god kladdkaka. Nu har jag slut på min skrivarglöd helt.. Har kommit en bra bit men det är lååångt ifrån så långt jag hade tänkt mig. Blir antagligen uppe hela natten. Tänker inte ge mig alls. Funderat lite grann på slutet, kommer bli twistat som fasen.

Vårens första dag!

Fint väder och kaffe. Kan inte bli bättre, jag ska plugga nu snart och svulla chilinötter. Ikväll ska jag och Gustaf ska bjuda på mat, hans mamma och hans syster ska få kyckling-gryta.

Puss!
RSS 2.0