promenad

Idag blir det promenader, två stycken faktiskt. En på 3 km och en på 4 km. Väntar på att mamma ska komma hem så jag får komma ut! Jag har druckit mitt kaffe, kollat på kläder jag ska beställa hem, varit in på facebook och retas med lite folk. Alltså har jag gjort allt onödigt som ska göras i de sociala. Nu är det bara det viktiga kvar! Skicka iväg lite papper, plugga, gå på bibiloteket, ta två promenader & mysa. Det blåser så mycket ute nu, men det skiter jag i. Ska ut och gå. Fort ska jag gå. Bli av med lite ilska

Kajevall!

Idag har jag åkt slalom med min syskon och Emil. Det gick bra.. Förutom att jag de två första åken skrek som en liten flicka, det var längesen jag åkte (känns det som) och jag va fan lite nojjig. Men sen så for jag ner för backen! Alla små troll körde förbi mig och jag kände mig faktsikt ganska löjlig ett tag. 
 
Lillasyster: Pappa, tar du na den här svängen, eller ska jag ta na?
Jag: Jag hör dig Nicolina... 
 
Den största skräcken var liften faktsikt, när jag satt på den så blåhöll jag i stången, "inte ramla av, inte ramla av..." Efter ett tag frågade jag barnen om dom inte var sugen på att åka lite madrass.. Det gick INTE hem. 
For ever alone - känslan kröp fram då, men det var bara att följa med i svängarna så att säga. Lillebror visade hur man hoppa av liften och Nicolina hur man åkte. 
 
Alttså grejen är att jag tycker det är jätte roligt att åka slalom och jag har gjort det mycket förr, vet inte alls varför jag var så nojjig.. Aja det var riktigt fint väder och roligt hade vi alla! Emil skratta lite åt mig när jag kom åkandes och ropa : Nu gåre fort, nu gåre FOOORT!
 

god morgon!

snart ska jag åka till kajvall. fan va roligt det ska bli att få ha en helgdag med syskonen.! just nu sitter jag vid köksbordet och väntar på att Emil ska dyka upp.
puss på er!

..

längtar tills imorgon, då blir det slalom, skäms för att skriva men det är första gången jag åker det här året... bättre sent än aldrig antar jag. nu sitter jag hos Gustaf och ska antagligen titta på nån film kanske. lugn kväll med andra ord. kommer inte på nån rubrik så därför blir det punkter.


Denna text är skyddad av upphovsrättslagen.

Under en viss tid i mitt liv så kom jag till den punkten som jag tror alla kommer till nån gång, man tvekar på sig själv. Är det här rätt? Jag tvekade på allt. Jag slutade t.o.m att skriva dagbok för att jag ansåg att jag inte kunde skriva. Jag hittade mycket fel i mitt liv men gjorde praktiskt taget inget åt det. Nu tänker jag på dom där ute som sitter i samma situation idag. Jag funderade på vad det var som fick mig att ändra på allt som jag ändrade på.
Helt ärligt kan jag inte svara på det. Jag vet bara att träning var något som gav mig energi & en skillnad i mitt liv, det gav en förändring som jag älskade.
 
Man kan känna sig stark på många vis men jag tror att om man känner sig stark fysiskt så känner man sig också starkare psykiskt. För stark är jag, på många vis. Många kan kanske ta mig som lite knäpp ibland, kanske inte den smartaste. Men det är en roll som jag till viss del har valt.
Att ibland kunna backa och låta andra träda fram. Tycker det är fint att kunna hålla käften för att lyssna på andra. Jag behöver ha den förmågan för att kunna skriva. Lyssna på andra ger så mycket. Sen så kanske det är fel vissa gånger att inte säga vad man tycker. Men det är något nån annan får avgöra. Jag kan säga "nej jag hade ingen aning". Fastän jag har det. Spela dum är roligt ibland. 
 
Jag tror det är svårt för många att erkänna sina olika roller i samhället. Att man går in i olika roller beroende på situation. Att jag erkänner det är stort. Jag glömmer aldrig vem jag är men jag glömmer inte heller mina roller. Nu menar jag små roller som att leka med lego med barnen eller sitta på möte med viktiga människor. 
 
Om ni inte fattar nått av det jag skriver så gör det ingenting. 

tango in the night.

 
Jaha, magen vill inte sluta kriga & jag är helt enkelt för trött att på nått sätt vinna. 
Magen du vinner, låt mig nu vara. Imorgon måste jag må bättre för då ska jag åka slalom med mina syskon och extra pappa. Eller va fan det heter, mammas sambo. Pappa två. 
 
- Visst följer du med imorgon? (lillasyster)
- Klart! Vänta, ska bara gå på toa, kan vi snacka mer sen.
- Du är VÄRLDENS bästa storasyster. 
Medans jag rusar mot toan hör jag:
Då ska vi åka slalom, grilla..... 
Planering, med mig inräknad. Kan inte missa det här alltså.
FML. Nu måste jag ju åka, för att få behålla titlen som världens bästa storasyster. 

never give up?

gud vilket fint väder det är ute! nu väntar jag på att min mamma ska komma hem så jag får gå ut & gå. jag struntar i mitt illamående, ska fan ut o få frisk luft. kanske därför jag mår så dåligt hela tiden? får för lite sol.




God natt!

Då är klockan sådär sent så man borde sova. Vad gör jag då? Jo jag kollar på kläder som jag absolut vill beställa hem. Men av någon anledning så dras jag till kläder jag inte har råd med. Ni vet, klänningar för flera tusen, pälsjackor som kostar två löner, klockor som antagligen inte skulle göra tiden bättre, men min handled bra nog mycket snyggare. Aja, hittade lite på rea, ska ta mått på min midja och så imorgon, orkar inte göra det nu. 
Nu ska man väl ta och sova lite kanske. 
Puss!

fail?

Jahapp, när jag äntligen har varit duktig på att ta kort... Då hittar jag inte sladden till kameran. Jag har tagit kort på te, digistivekex, russin, katter och massa andra onödiga småsaker men som ni kanske skulle tycka vara trevligt att titta på en måndagskväll.
Jag har kommit en bit på mitt manus i alla fall, känns ganska okej men jag vet att det kommer att ta stopp snart med inspirationen. Då måste jag liksom börja om igen och eftersom jag är trött och sjuk kan jag inte gå ut & gå eller göra nånting annat som kan kicka igång mitt skrivande. Bluhää.
Får bli lite bra musik och fortsätta smsa med Mattias! Han den lilla skiten ska ut och åka skoter imorgon, jag vill också... Känns som att det var längesen jag såg blå himmel och hade röda kinder. Imorgon måste jag komma ut, om jag mår illa får jag väl spy i ett dike då. 
Får panik av att sitta inne den mesta tiden av den bästa årstiden. 
 

Överskattat med rubriker.

Jag läste en bok för ett tag sen åt en liten pojke. H.C Andersens tre berättelser i ett. Ni vet, tennsoldaten och snödrottningen bland annat. Fan vad avundsjuk jag är på hans stil och hans sätt att använda språket! Jag är ingen som vill skriva sagor men jag blir så förtjust av hans böcker. Han berättar om soldater och ballerinor som eldas upp. Kärlek är fan inte lätt alltså. Tid och otid. Jag kan fan inte förklara för er, hur mycket jag än vill. Underbart. Andersen har ett sånt flöde i hans sagor. Han har ju skrivit poesi och romaner också, sen om jag inte minns fel så har han skrivit pjäser med. 
 
Nu ska jag dricka mer kaffe och fortsätta på mitt manus. Försöka sluta vara avundsjuk på Andersen och möjligen kramas med nån ikväll. Vem vet jag inte riktigt än. 
 
 

Vill behålla barnet i mig, se på mig själv genom kostymen

Det märks när man är bakfull. Fucking ångest! Vill inte göra nånting och jag blir bara irriterad på folk. Mest på ex som jävlas och folk som tror att dom kan köra över mig. Hade jag velat bli överkörd så hade jag hoppa framför tåget. Så SLUTA! gaah, jag måste stänga ut allt skit som händer, men söndagar är fan svår alltså. Har svullat apelsin, kiwi och digestivekex, fett gott! 
 
Imorgon när jag åker hem så ska jag fan göra en FET smoothie och gå 3 km innan jag åker till Gävle, skiter i om jag känner mig förkyld, måste komma ut, få luft, rensa tankarna osv. Smootihe vill jag ha för att det är så jävla gott och jag är riktigt sugen på det nu.. 
 
 
Känslan jag har efter helgen, börjar jag bli gammal kanske??
 
Hade lust ett tag till att skriva men eftersom mina kladdpapper ligger hemma så vill jag inte skriva nått... Känns som att jag vill skriva i ett block först, då man FYSISKT kan kladda sönder ett blad om det fuckar ur totalt. 
Fastän det känns som att jag har tappat min skrivarförmåga totalt idag så vet jag att det bara är bakfyllan & gränserna till skrivandet jag sätter som får mig ur balans. Borde kanske gråta en skvätt? NOT. Jag gråter inte, jag skriker, håller käften, sover och klagar. Men jag gråter fan inte. 
 

wtf?

Det blev ingen film, men massa serier istället! Gustaf ligger och vilar i soffan, jag gör.. mest ingenting, ska snart i med hörlurarna och ta en kopp kaffe. Kanske kika runt på lite olika bloggar. Det är faktiskt jätte roligt att se vad andra skriver om. Blir lite avis på hur varierade vissa kan vara med bilder o så. Jag är ingen sån som tar 40 bilder om dagen på mat, hundar, mamma, Gustaf, mat igen, träningskläder och mina starka armar. Men kanske ska börja? Alltid roligt med bilder ju.. 
 
Idag skulle mamma komma med mina böcker så jag kunde plugga lite. Tror ni hon glömde det? Klart hon gjorde.. Så nu sitter jag här utan mina saker som jag verkligen behöver. Men får hämta skiten imorgon innan jag åker till Gävle. Måste posta massa brev också... Det vill jag verkligen inte glömma! Är viktiga papper.. Funderar på att åka till mitt tredje hem på tisdag. Mitt tredje hem är pappas hus. Säga hej och busa med min lillasyster lite. 
 

Rubriker är tråkiga

Nu blir det film med Gustaf. Det blir en lugn kväll, har ätit lite nu. Det blir kaffe & kaffe & kaffe!

Imorgon ska jag åka till söta Rebecca, funderar på att baka lite bröd och ta med mig lite nötmix så kan vi äta det medan vi pluggar inför tisdagens seminarium. Mår lite bättre nu efter maten, mår fortfarande illa men är inte lika yr. Det är ärre för Gustaf, han har hosta och feber, stackare!

Gilla läget?

Jag är ganska säker på att jag kommer att vara sjuk ett tag till, just nu mår jag illa och jag har nästan inte ätit nånting på två dagar. Typ en apelsin, delade en piggelin med Gustaf och idag åt jag typ två skedar makaroner & bacon.
Min mobil är död också, vill inte tänka på hur många sms och missade samtal jag har.. Den har varit död sen i fredags, så alla partymänniskor har väl skickat ett sms eller två var. Äh, den kan lika gärna vara utan batteri en dag till. Orkar inte. 
 

lite om.. allt?

Jag har haft en riktigt bra helg med många vänner. Sömnen har inte riktigt fått varit med lika mycket som man kanske tycker... MEN roligt har vi haft. 
Nu ska jag försöka få tag på min mamma så jag kan ta mig hem och hämta lite saker, imorgon åker jag till Gävle, skiter hur krasslig jag är. Vill träffa Rebecca och jag måste gå på skolan. 
 
Fredrik lägger korthus. Jag testade också att göra det men har lärt mig att Fredrik kanske är lite av en dålig förlorare.. Om jag kom längre än honom på mitt hus RÅKADE han kasta sönder det med ett kort.. Eller två. Hihi, så kan det vara. 
 
Igår var man lagomt trött, här är en bild på mig & mitt klädval. Inget speciellt. Eftersom jag inte är det. 
PUSS! //L.

Fest.

Här kommer lite bilder från helgen, det blev många pussar & kramar. :D
. Puss!
 
 

sent

nu är det sent, eller tidigt. Beror på vem man frågar.

Kiss me.

Ikväll kommer det folk hit, så det blir väl en grogg eller två. Eftersom jag är dålig så ska jag försöka att inte kramas så mycket, fastän jag är kramsjuk! Här kommer det lite snabbis bilder på mig. 
Puss!
 

My baby don’t mess around

Så vad händer ikväll då? Det lutar väl åt att dricka, tror jag. Jag borde egentligen inte göra det eftersom att jag är förkyld, men det har ju varit jävligt nice att dra ihop ett gäng. Nu sitter jag i köket och lyssnar på muse, coldplay, movits! och ras ckricket. härlig blandning. Under tiden går tvättmaskinen och kaffet kokas. 

Bajs?

Upptäckte nu att för att se mina gamla inlägg så måste man gå in på ARKIV för det blir liksom inga sidor på slutet av bloggen. Ni fattar: 1,2,3 osv.. Ska kolla upp hur man kan ordna det, men nu vet ni iaf!

Krig.

Okej, nu har jag druckit två koppar kaffe, bestämde mig för att starta krig mot den växande tanden. Känns som tredje världskriget i käften, men det är stor chans att jag vinner. Min andra pappa är otroligt likt sångaren i Movits! upptäckte jag idag. Vad tycker ni? Skägget är ju otroligt lika ;)
Heter det min andra pappa? Min mammas sambo.. Plast pappa kanske? Aja, skit samma. 
 

hemmafru?

Min visdomstand blockerar mitt kaffe drickande.. Och det gör mig till ett monster! Idag har jag lekt hemmafru igen, då blev det bacon, makaroner och majs. Måste ju skriva att jag är grym. Ni kanske tänker: Men det kan ju alla laga till. Och ja antagligen men det är ett under att jag kan göra det. Jag brände ansiktet på baconet (eller vad det heter, ni fattar.) och makaronerna kokade över, men bara EN gång och det var när jag svansade iväg till duschen för att duscha håret lite snabbt, tycker det är så tråkigt och stå och vänta på att maten ska bli klar, kan man ju lika gärna få andra saker gjorda. Fel av mig, tydligen! Nu sitter jag här med brända delar och en visdomstand som hindrar mig från att få munorgasm. 
 
Jag kanske inte ser ut som ett monster just här men.. Jag känner mig som ett monster inombords, måste dricka kaffe för att klara dagen. 

Pics!

Man tager vad man haver..

Grabbarna!

Nu sitter pojkarna i soffan. Pojkarna är Fredrik, Ante och Gustaf. Ganska roligt att lyssna på dom från köket. Ska nog spela in dom nån dag, så dom får höra hur det låter.. Sitter själv och småskrattar. 
Nu håller jag på att ladda batterierna till min kamera så snart kommer det bilder. Under tiden ska jag plugga. 
Puss

Snabba puckon?..

Köttar ett snabbt inlägg nu innan maten! Jag & mamma ska göra kötbullar och potatis till hela armén här hemma. Har fyllt i lite papper och hunnit duscha också. Man kan hinna med mycket på kort tid fastän man är trött och sjuk. Senare bär det kanske av till Gustaf, blir nog endast chill framför tv:n kan jag tänka mig. DÅ ska jag ladda min kamera så ni får lite färska bilder med snyggare upplösning. 
 
Kommer att ha frågor och svar senare ikväll, så ställ MASSA frågor nu!

spegelvänt.

Har funderat lite grann på mitt liv. Hur underbart det är! Jag har så många omkring som stöttar & älskar mig. Jag vet inte hur jag ska förklara, är inte direkt en sån som gullenuttar. Har försökt skrivit inlägg förut där jag berättar hur lycklig jag är. Men det är svårt. Jag älskar iaf min familj. Med familj menar jag alle de som är berörda, med berörda så menar jag.. Ja skit samma ingen nämnd ingen onämnd eller vad skriver man? 
Jag har ett ganska hektiskt liv, mycket att göra hemma och på skolan. Jag har många människor omkring mig nästan hela tiden. Konstant stressad. Men jag älskar det, vill ha det så. Sen är det alltid skönt att åka hem till Gustaf och lägga sig i sängen. Göra ingenting med honom äger! 
Börjar jag bli lite blödig? NÄÄ, nästa inlägg ska jag skriva om nått jag inte tycker om, igen. 
 
Jag skall erkänna att Emil Andersson Är det bästa som hänt mig ever.......
Min andra pappa måste ju få vara med på ett hörn också när jag skriver. hihi. 
 
 

Du är nog den.

Tandvärken blir värre och är förkyld som fan. Har tagit alvedon och ipren nu så snart blir jag väl bättre. 
Idag har jag inte gjort mycket mer än att tycka synd om mig själv för att jag inte kan äta pannkaka riktigt. Jag älskar pannkaka och inte kunna äta det man älskar.. Eller ja, jag kanske inte ÄLSKAR det, men jag föredrar pannkaka före blodpudding eller pölsa. 
Jag ger er skit bilder med vilja, okej det är en lögn. Som skrivet så har jag glömt kameran hos Gustaf och just nu är jag inte med honom.. 

babe..

Ligger i sängen och ska försöka sova, men det är fett svårt när man har ont i hela käften. kan inte tanden bara komma snart så jag får äta och öppna munnen som jag vill?
Dagen har varit jätte bra, hunnit träffa massa familj och uträttat ärenden. känner mig fortfarande febrig och rösten fuckar. Mycket vatten och vila!
nu ska jag försöka sova.
dröm sött snyggingar.


bjuder på en bild från sommaren som varit.

Vill ha!

http://www.hm.com/se/product/08828?article=08828-A
 

Fokus.

Nu har jag fått mycket gjort, har en bra start på en bra text. Älskar när jag hittar inspiration och inte kan sluta skriva! Då är det en bra arbetsdag/natt/tid. Lyssnar på mysmusik nu och taggar ner lite. Kommer inte lägga mig en på ett tag, har klunkat kaffe och vatten. Det blir toaletten & jag ikväll. Imorgon så skulle jag ha följt med Karolin till Söderhamn på nån mässa, men jag mår inte direkt så bra för det, vilket är tråkigt. Hade varit roligt att dra iväg, snacka skit och fika. 
Imorgon ska jag träffa Gustaf, får väl vara sjuk med honom då. Kan han tycka synd om mig och om jag är riktigt snäll vet jag att han kokar kaffe. 

Under mina ögonlock.

Känner mig sämre, har ont i huvudet och halsen. Har inte tid med att bli sjuk nu! Btw så skulle jag ta nya kort idag och lägga upp gamla bilder. Kameran glömde jag hos Gustaf och usb-minnet med bilder hittar jag inte. Aja, så kan det vara ibland. Skrivandet går piss det enda jag tänker på är värk och sjukdomar. Måste nog skriva av mig lite innan jag sätter mig ner och fixar lite riktig text. Trodde inte att en liten förkylning och en visdomstand kunde påverka mitt skapande så mycket ;)
 
Myste med bebis idag när jag kikade på tv en sväng. 
Hatar att ladda upp bilder från mobilen, men vad gör man när man är slarvig och glömmer saker överallt?
 

My Fire.

Jag vet inte om tröttheten är problemet eller om jag har fått feber. Känner mig febrig iaf. Ska snart sätta mig med min text, ska skriva ner lite karaktärer, detaljer och händelser jag vill ha med.
Just nu är jag helt slut och känner inte för det alls. Vette fan vad som hände med mig! Mår inte alls bra. Trodde att jag skulle sova hos Gustaf men det blev ändrat. Så alla mina saker ligger där, vi åkte hem till mig och åt idag & tänkte sen åka till honom så jag lämnade allt. Dumt av mig, han sa att jag kunde hänga med honom ner & åka hem sen, men jag orkade inte. 
~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~
 
Kommer säkert blogga mer sen, ska leta fram lite gamla bilder & lägga upp tänkte jag!
Puss.

hemåt

nu är vi på väg hem från stan. Träffade Pia och kusinerna efter mötet så vi följde med dom och fikade.


mötet gick bra, fick hem lite papper. man brukar ju få det efter möten ;)

kaffe

idag har jag lite ont i halsen, håll tummarna på att jag INTE blir förkyld folket! igår somnade jag fort. Gustaf har varit uppe hela natten säger han. Det kommer med åldern det där menar han.


onödig bild på nödvändigt kaffe.

Världsklass.

Nu sitter jag hos Gustaf, väntar på lite mejl från Rebecca. Glömde min mobil hemma så jag kan inte ringa henne eller nån annan. Imorgon ska jag ladda min kamera, då får ni lite finare bilder än de suddiga som har dykt upp idag. Imorgon ska jag och Gustaf åka in till stan på möte och sen på systemet.
Gustafs andra hälft kommer hem i helgen, Då ska det väl firas förstår jag väl. 
 

i think big.

Hade planerat att sova hemma ikväll, sen ringer Gustaf och lockar mig med film. hmm, klart det blir Gustaf liksom. hade antagligen sovit där ändå.


sitter på tåget nu iallafall, lektionen var riktigt bra idag. Givande. hem och skriva!

bubblor

sitter på skolan nu och pluggar innan lektionen börjar. jag har panik. finns fan ingen ledig dator på biblioteket och jag ska skriva ut mina arbeten.. men jag får lösa det senare helt enkelt! vi tar upp två bord i kafeterian. träffade Fredrik och han älskar sugrör. därför blev det sugrör till kaffet. han menar att allt smakar bättre då. puss!

frukost!

igår somnade jag typ fyra, hade så ont i ryggen så jag låg och vred mig länge innan jag slocknade. i morse så hade Rebecca gjort gröt och bär. gofisen!
jag är ingen nyttighetsguru som älskar frukost och så. ni vet rutiner på mat finns inte. folk måste påminna mig om mat. annars lever jag på bär & nötter.


god natt!

Nu är det dags att dejta kudden. är jätte trött och orkar inte tänka på böcker eller uppgifter som ska lämnas in eller läsas.
.

Destination.

Jag borde verkligen sova! Imorgon har jag ett seminarium på skolan, men det börjar inte förrän tolv så jag kan nog få några timmars sömn. Efter skolan drar jag hem direkt och pluggar. Ska beställa böcker och sen blir det träning. Har inte träna på flera veckor känns det som. hatar när träningen inte blir en regelbunden grej i vardagen. Men nu ska jag träna en gång om dagen i alla fall. Måste skärpa mig.
 
Jag hoppas på att jag träffar Gustaf imorgon. I alla fall en sväng.
Här kommer det en bild från alla <3-dag. Hade super mysigt!

Frågor & Svar!

Eftersom jag har bytt bloggplats så svarar jag på de frågor jag skulle ha svarat på min gamla blogg. 
 
Hur ofta festar du :) ?
Typ en eller två gånger i månaden, inte så jätte ofta. Förut var det fler gånger, men just är det ganska lugnt på den fronten. 
 
Kan du tala om en sak som du älskar med dig själv?
Jag har förmågan att vara tyst när jag anser att det behövs. Sen kan folk tro att jag är lite korkad, om man diskuterar ett ämne och jag sitter tyst så är det inte för att jag är dum i huvudet, jag gillar att lyssna på andra också. Bara för att man har en åsikt behöver man inte alltid säga den :)
 
Vad tycker du är roligast att träna? :)
Rumpa och mage!
 
Kan inte du lägga ut bilder på dig när du tränar? 
Jo visst kan jag väl det. 
 
Anledningen till att jag svarar på mina frågor såhär är för att jag kan & vill, sen måste jag godkänna alla kommentarer innan dom kommer ut synligt på bloggen. Så vissa av frågorna som jag anser är äcklig eller taskiga kommer jag helt enkelt inte svara på. Ibland gör jag det. Men det händer inte ofta. Jag har skrivit det här förut, på min gamla blogg. Här länkar jag den om ni vill se gamla inlägg!
Puss. //L. 
http://louiseemretsson.bloggplatsen.se/
 

Plugg!

Klockan är bara barnet och pluggandet fortsätter för mig och Rebecca! Senare kommer jag att svara på lite frågor som jag fått från min förra blogg. Jag bytte plats lite impulsivt och anledningen varför vet jag inte riktigt. Hoppas ni har en bra kväll! 
Puss. //L. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0